Lezing 'Culinaire levenscyclus, van de wieg tot het graf', door Carolina Verhoeven

24-02-2016 20:00
Museum het Hannemahuis, Sint Christoffelsteeg,    
 
 

Lezing over de culinaire levenscyclus van de mens, van wieg tot graf. Aan de hand van vele voorbeelden van voedsel gaat de bevlogen spreekster de verschillende levensfasen langs. Zij past haar voorbeelden aan het seizoen waarin haar lezing plaatsvindt aan en kijkt zowel naar het verleden als naar het heden.
Carolina Verhoeven is al jaren bezig met de geschiedenis van voedselbereiding. In haar Culinair Erfgoedcentrum te Appelscha experimenteert zij onder andere met oude verduurzamingstechnieken zoals wecken. Deze avond vertelt zij over de geschiedenis van voedselbereiding. 

Plaats: Museum het Hannemahuis, Sint Christoffelsteeg.
Aanvang: 20.00 uur. Zal open: 19.45 uur.
Toegang: € 19,50 per persoon, incl koffie/thee
Aanmelden: tel 0517-413658 of museum@harlingen.nl

website


Maak een gratis website Webnode